Марафон, присвячений Голодомору, відбудеться 24 листопада на "5 каналі"

Марафон, присвячений Голодомору, відбудеться 24 листопада на Марафон, присвячений Голодомору, відбудеться 24 листопада на "5 каналі"24 листопада 2007 року в ефірі «5 каналу» відбудеться телемарафон «Голодомор», присвячений геноциду українського народу.
Марафон розпочнеться о 16 годині і триватиме до 22:00. В його межах транслюватиметься фільм «Голодомор. Технологія геноциду» режисера Віктора Дерюгіна.

Цій темі присвячуватиметься спецвипуск програми «Майдан», яка вийде в цю суботу о 19:30 (ефір ток-шоу Романа Чайки «5 копійок» у зв'язку з марафоном переноситься з суботи на неділю, 19:30). Продовжить марафон «Голодомор» програма «Час: Важливо».

Упродовж дня «5 канал» транслюватиме у прямому ефірі всі події, пов’язані з ушануванням пам'яті жертв Голодомору, що відбуватимуться у країні та світі.

З 16:00 у всіх студійних програмах палатиме свічка в пам'ять про загиблих.

Рекультивация городской свалки проблему мусора в Челябинске не решит, полагают экологи и экономисты Госохрана пыталась заказать автонаклейки «Обама ЧМО» У каждого россиянина украли 10 тысяч долларов через офшоры Челябинский «Трактор» неудачно начал чемпионат КХЛ, проиграв дома «Автомобилисту» Это было шикарно! Брянские девушки остались в восторге от Тимы Белорусских

Лента новостей