23.06.2006 9:44

Нас улаштує будь-який позитивний результат

Вирішальний матч зі збірною Тунісу сьогодні о 17.00
Приємною новиною зі стану збірної можна вважати відновлення Володимира Єзерського, травма якого виявилася не настільки серйозною. Футболіст “Дніпра” вже тренувався в загальній групі. Щоправда, наразі Володимир обмежується легкою пробіжкою із групою футболістів, які грали в стартовому складі проти Саудівської Аравії, та провів легкі заняття з м’ячем. Звісно, нічого чіткого про його долю та можливість виходу в зустрічі проти Тунісу не повідомляли.

Тим часом гравці національної команди впевненні в позитивному для себе результаті в двобої із Тунісом.

“Після гри із Саудівською Аравією наші шанси на вихід в 1/8 зросли”, – вважає Анатолій Тимощук. За його словами, команді поставили завдання “просто виграти матч. 4:0, 2:0 – не важливо”.

Також він вважає, що після перемоги України над збірною Саудівської Аравії з рахунком 4:0 Туніс вийде на поєдинок більш мобілізованим.

Капітан збірної України Андрій Шевченко зауважує, що для перемоги в матчі проти Тунісу потрібно виграти боротьбу в центрі поля.

“Нас улаштує будь-який позитивний результат. Натомість нашим суперникам потрібна тільки перемога. Якщо не домінуватимемо в центрі поля, нам буде важко в цьому протистоянні. Однак я не хочу сказати, що гратимемо на нічию. Упевнений, що будь-який футболіст знає, до чого може призвести таке налаштування перед матчем”.

Окрім того, Шевченко, за власним твердженням, не перебуває в оптимальній формі: “Наразі я не готовий на всі 100 відсотків. Із кожною грою стаю сильнішим. Тепер уже почуваюся добре”, – заявив капітан української збірної.

А керманич тунісців Роже Леммер вважає, що його команді до снаги здолати український бар’єр: “Не хотів би говорити, що я оптиміст перед матчем Україна-Туніс, я – реаліст. Гра з Іспанією була для нас дуже важливою, вона вселила надію, що зможемо також успішно грати з Україною. Якщо переможемо, то ми будемо в числі 16 найсильніших команд світу”.

Наостанку зазначимо, що заключний матч на груповому етапі чемпіонату світу між збірними України та Тунісу обслуговуватиме парагвайська бригада суддів на чолі з Карлосом Амарільєю. Йому допомагатимуть його співвітчизники Амеліо Андіно та Мануель Берналь. У Німеччині 35-річний парагваєць уже обслуговував два поєдинки: США – Чехія (0:3), в якому він показав шість жовтих карток, та Того – Швейцарія (0:2), в якому попередив чотирьох.

Эксперты объяснили высокий спрос на новые iPhone Отложить поездки за границу призвала россиян представитель МИДа Детские развлечения в Москве Как будем отдыхать в 2020 году? Жители Белых Берегов сдали в полицию пьяного водителя

Лента новостей