31.01.2007 11:34

НАТО закликає виділити більше грошей та надіслати більше військ до Афганістану

НАТО закликає країни-члени виділити більше грошей та надіслати більше військ до Афганістану, оскільки бої із бойовиками руху Талібан і далі посилюються. На конференції із відбудови Афганістану в Берліні генсек НАТО Яап де Хооп Схеффер закликав країни НАТО наслідувати приклад США, які виділили більше 10 з половиною мільярдів доларів на допомогу та військові операції аж до 2009 року. Генсек НАТО повідомив, що потрібно додатково ще 2 з половиною тисячі вояків.

Починаючи з 2001 року США втратили в Афганістані 300 військовиків, Британія - 40. Німеччина та Франція відмовляються розміщувати свої війська на півдні Афганістану, де йдуть бої.

Нагадаємо, минулого тижня президент Ющенко підписав указ про направлення 10 військовослужбовців та працівників Збройних Сил України - як зазначено - для участі в операції Міжнародних сил сприяння безпеці.

Смерть Исаева с «политико-медицинской» точки зрения напомнила, что Москва – это не вся Россия На месте аварии с участием Косилова отремонтировали дорогу 90 человек пострадали при столкновении парома с китом Серьезная авария в Брянске: в одной из легковушек находился ребенок Он уехал из России. Шахматист Иванов, сбежавший от офицера КГБ

Лента новостей