23.11.2007 8:08

Парламент Грузії затвердив новий уряд

З 225-ти депутатів 155 підтримали запропонований президентом кабінет міністрів.Опозиція ще напередодні голосування відмовилась взяти в ньому участь. Прем'єр-міністром Грузії став 36-ти річний Ладо Гургенідзе. До цьго він керував одним з найбільших банків країни. Гургенідзе пообіцяв продовжувати лібералізацію грузинської економіки.

Ладо Гургенідзе, прем'єр-міністр Грузії: "Цей уряд або, принаймні, більшість його членів мають сильні ліберальні спрямування. Я сподіваюсь, що всі, хто продовжують спостерігати за нашими діями, це помітять".

І стало вже достеменно відомо, коли Михайол Саакашвлі піде з посади президента, щоби розблокувати виборчу камапнію. Він сам заявив - подасть у відставку 25-го листопада. Раніше, за його словами, не вийде - 23-го в Грузії річниця революції троянд. На неї приїде багато закордонних гостей.

Бесплатно проверить наркотики на коронавирус предложила полиция Завербованного офицера США пока не могут осудить Китай успешно запустил самую мощную ракету В Брянске состоится премьера социальной драмы «Смотри мою любовь» Лукашенко заявил о опасном желании России «инкорпорировать» Белоруссию

Лента новостей