25.02.2006 16:53

ПОРА-ПРП даруватиме Тимошенко словники української мови, де вказано значення слова «угода»

У відповідь на заклик Громадянського блоку ПОРА-ПРП до Юлії Тимошенко підписати парафовану БЮТ угоду про створення коаліції у Верховній Раді пані Тимошенко порадила блоку ПОРА-ПРП перейти від "піару на авторитеті лідерів виборчих перегонів" до активної роботи в регіонах.

Також БЮТ звинуватив ПОРУ-ПРП в «інертності» і необізнаності з останніми подіями в країні, оскільки, на думку бютівців, лідери ПОРА-ПРП не знають, що Тимошенко підписала угоду про коаліцію демократичних сил ще 21 лютого.

У зв’язку з цим, Громадянський блок «ПОРА-ПРП» радить лідерці БЮТ зазирнути у тлумачний словник української мови і ознайомитись з визначенням слова «угода». Так, наприклад, у «Великому тлумачному словнику сучасної української мови» (видавництво «Перун», 2005 р., стор. 1495) вказано, що «угода є 1) ВЗАЄМНА домовленість про що-небудь, або 2) Договір, за яким встановлюються ВЗАЄМНІ зобов’язання щодо чого-небудь». Таким чином, одинокий підпис Тимошенко під будь-яким текстом не є угодою, оскільки неможливо укласти угоду з самим собою.

Оскільки є очевидним, що не всі прихильники БЮТ розуміють значення слова «угода», штаб виборчого блоку ПОРА-ПРП надіслав до центрального штабу БЮТ (Київ, вул. Турівська, 13) «Словник української умови», де чітко вказано значення найбільш уживаних в українській мові слів.

Громадянський блок ПОРА-ПРП, дослухаючись до дружньої поради Блоку Юлії Тимошенко активніше попрацювати у регіонах, офіційно повідомляє, що з понеділка, 27 лютого, блок ПОРА-ПРП розпочинає дружнє пікетування штабів БЮТ у регіонах з проханням підписати парафовану БЮТ угоду. Турбуючись про обізнаність регіональних штабів БЮТ зі значенням слова «угода», ПОРА-ПРП також даруватиме їм тлумачні словники української мови.

Мета наших акцій - переконати Ю.Тимошенко підписати угоду про коаліцію між представниками всіх демократичних сил Майдану – Громадянським блоком ПОРА-ПРП, «Нашою Україню», БЮТ, СПУ та Блоком Костенка-Плюща - та не допустити коаліції з Регіонами України.

Качественные стройматериалы по доступным ценам Пьяный водитель за рулем «Ситроена» протаранил шесть машин в челябинском дворе Качественная обувь для женщин Вакцинация от коронавируса в Челябинской области стала еще доступнее «Паровоз поднимал! Правда, не поднял»: из сочинения школьницы о прадеде и Великой Отечественной войне

Лента новостей