17.02.2006 12:50

ПОРА їх спитати! Блок ПОРА-ПРП напише телеграми Кучмі, Ківалову та Януковичу

Громадянський блок ПОРА-ПРП звернеться до Леоніда Кучми, Сергія Ківалова та Віктора Януковича з проханням дозволити використання їхніх фотознімків для листівок «ПОРА спитати: чому вони не сидять?» Про це на сьогоднішній прес-конференції заявив член політради блоку Євген Золотарьов.

Раніше ці листівки використовувала Громадянська організація ПОРА, відтепер їх має намір використовувати як політичну рекламу Громадянський блок ПОРА-ПРП. Але позаяк члени ПОРИ, насамперед ті, що балотуються від блоку до Верховної Ради, мали вже кілька судових процесів з приводу «несанкціонованих» зображень достойників минулого режиму на листівках «ПОРА спитати: чому вони не сидять?», було вирішено офіційно звернутися до Кучми, Януковича та Ківалова за дозволом на використання їхніх фотографій.

«Ми надішлемо телеграму за адресою Київ, вулиця Пилипа Орлика, 1/15 (там знаходиться Фонд Леоніда Кучми) з офіційним текстом: «Леоніде Даниловичу, просимо вашої згоди на використання вашої світлини в листівках «ПОРА спитати: чому вони не сидять?». Телеграми такого ж змісту надішлемо Сергію Ківалову та Віктору Януковичу, - говорить Євген Золотарьов. - Відповіді чекатимемо три дні. Якщо її не буде, то мовчання ми сприймемо як знак згоди на використання цих фото для листівок та плакатів».

123 зараженных за сутки выявлено на Южном Урале: коронавируса становится в регионе все больше «Глава иностранной делегации» обманул брянскую студентку на 12 тыс рублей Главу Роспотребнадзора попросили в Петербурге прояснить запрет на участие в похоронах Борьба с сорняком и снабжения питательными веществами почву и растения Неподтвержденные доходы будут конфисковывать и перечислять в Пенсионный фонд

Лента новостей