02.02.2007 12:10

Референдуму щодо довіри Черновецькому не буде - прогноз КВУ

Референдум з питання довіри Київському міському голові не відбудеться взагалі. Таке прогнозують представники Комітету виборців України.

За словами голови правління КВУ Ігоря Попова, чинний закон "Про референдуми" дозволяє місцевій владі успішно блокувати ініціативи з проведення народного опитування. У Комітеті виборців вважають, що ймовірно ініціативним групам навіть не дадуть можливості перейти до збору підписів на підтримку проведення референдуму. В разі, якщо такий зібр підписів відбудеться - закон дає підстави легко довести, що  їх сфальсифікували. 

Ігор Попов, голова правління Комітету виборців України: Максимум до чого дойдуть ініціатори це зібрати певну кількість підписів і влаштувати скандал про те, що їх не хочуть приймати."

Глава НАТО требует проведения международного расследования инцидента с Навальным Требуются водители автобусов на зарплату от 27 тысяч рублей Впервые за 500 лет 300 километров разлома земной коры пришли в движение Есть ли жизнь на Марсе, покажет новый оптический прибор Уроженец Брянска Сергий Привалов стал викарием Патриарха Кирилла

Лента новостей