31.01.2007 11:54

Розірвано перемир'я між ФАТХ і ХАМАС

Перемир'я між палестинськими угрупованнями ФАТХ і ХАМАС тривало недовго. У Секторі Газа був убитий один з активістів руху ХАМАС, Хусейн Шабасі. Представники угруповання уже звинуватили в організації вбивства ФАТХ. Інцидент стався невздовзі після того, як представники обох сторін оголосили перемир'я. На півдні Палестинської автономії навіть відбулася демонстрація, 800 людей вийшли на вулиці, щоб підтримати ініціативу миру. Під час сутичок між прибічниками ХАМАС і ФАТХ упродовж тижня загинуло близько 30 людей, обидві сторони досі утримують заручників.

Ісмаїл Ханія, прем'єр-міністр Палестинської автономії: "Тільки уклавши між собою мирну угоду ми зможемо зцілити наші рани. Ми маємо поважати один одного, молитися за мир у нашій країні. Перші кроки назустріч стабільності вже зробили президент та прем'єр-міністр".

Три «золота» взяли брянцы на «Кубке Мегаполиса 2019» Путин потребовал от правительства работать, а не «принюхиваться» Горит Собор Парижской Богоматери. Крыша обрушилась Котят выбросили в мусорный бак Врачей и медсестер не хватает в Подмосковье. Эпидемия разрастается

Лента новостей