20.06.2006 14:11

Руслана проти синтетичного світу!

„Тут люди працюють пікселями. Енергію життя отримують по дротах. Істоти з величезним ротом чатують на самогубців. На вершинах покинутих хмарочосів в’ють гнізда бунтарі, глибоко в закинутому метро живуть люди-кроти, і щодня вагончик канатної дороги вирушає на Завод — легендарне місце, де кажуть, всі щасливі…”
Це рядки з Роману Сергія та Марини Дяченків „Дика енергія”. За мотивами цього роману Руслана створила новий дикий проект у стилі фентезі, який презентувала вчора в “Arena Night Club”, усі присутні змогли побачити прем’єру синглу та кіно-кліпу. Пісня має назву «Дика Енергія» і є титульним синглом з майбутнього нового альбому Руслани та нового концептуального стиль-проекту співачки. Після 8-місячної роботи в студії та на знімальному майданчику свіжоспечену роботу буквально з монтажного столу першими побачили і почули українські журналісти, керівники мас-медіа та фани співачки. А вже сьогодні Руслана вирушила у концертний тур Німеччиною на підтримку Національної збірної України на Чемпіонаті світу з футболу.
Кіно-кліп «Дика Енергія» - перша музична відеоробота в форматі кліпу-екранізації за мотивами фантастичного роману. Чотири хвилини відео не містять жодного «синхрону» (тобто крупного плану артиста, що співає) і традиційних «концертних» сцен, натомість захоплюють глядача напруженим екшеном, переслідуваннями та сутичками з енергетичною поліцією, польотами Диких в «надпільному» світі Оуверграунд на дахах покинутих хмарочосів. Дія відбувається в середовищі фантастичного міста майбутнього, скутого «енергетичною кризою». Глядачі стають свідками психологічних переживань, карколомних випробувань та перетворень головної героїні, що намагається втекти від «синтетичного» режиму міста «підключених».

Сама Руслана з’являється в кліпі у цілком несподіваному і нетиповому для неї образі, що залишається інтригою чи не до самого завершення відео. На презентації Руслана постала у своєму новому образі - білявою блакитноокою синтетикою, такою її навіть мама рідна не могла впізнати! Цей образ синтетики їй допомагав втілювати у сценічних костюмах молодий і дуже талановий модельєр Андре Тан.
Перші глядачі кіно-кліпу в унікальному жанрі були задоволені такою неперевершеною роботою співачки. Учасники презентації довго і голосно аплодували після перегляду цього фантастичного відео. І тішить те, що така професійна робота і такий якісний продукт був виготовлений в України і українськими професіоналами!

Челябинскому 11-класснику повестку по факту участия в несогласованной акции протеста принесли в школу Мобильное приложение букмекера BETCITY - и ставки под рукой! Древняя Библия оказалась фейком, а «Старые книги» разошлись по миру «ГорЭкоЦентр» после лишения лицензии займется вывозом невостребованных трупов В Екатеринбурге решается вопрос об аресте двух полицейских за изнасилование задержанной

Лента новостей