11.10.2006 9:38

Таку Тіну Кароль ви ще не бачили

Недавно в Росії почалися зйомки нового фільму, в якому беруть участь безліч зірок української і російської естради, серед якої є і «українська Брітні Спірс» Тіна Кароль.
У фільмі співачці доведеться розриватися між роллю Зайчика з «Ну, постривай!» і героїнею Людмили Гурченко з «Карнавальної ночі». У першому образі Тіна заспіває дуетом разом з Гаріком Кричевським, який, зрозуміло, стане Вовком. А в ролі Людочки Крилової Тіна виконає пісню «5 хвилин», повідомляє Хайвей.
Кадри за участю самої Гурченко зняли ще тиждень тому. Кароль зізналася, що їй так і не вдалося познайомитися з Людмилою Марківною і отримати рекомендації з приводу ролі. Нічого не залишається, як проспівати «5 хвилин» «під Гурченко». – «Для мене незвично зображати новорічний настрій у вересні, - сказала Тіна, яка недавно повернулася з моря. - Ніби осінь тільки почалася, а вже потрібно щось святкувати».
Як справиться Тіна із завданням, покаже час. Втім, запис дуету з Гаріком Кричевським відбувся блискуче: його зняли мало не з першого дубля.

15-летняя пьяная девочка умерла в лесу, не дождавшись «скорой» 128 тысяч избыточных смертей зафиксировал Росстат в апреле-сентябре 2020 года Более 300 саженцев изъяли из торговых точек Брянска Боль в груди не связана с сердцем, когда это так, как это понять Челябинец дошел до финала программы «Поле чудес», но от суперигры отказался

Лента новостей