26.06.2006 10:24

"Тепло за годину"

Вчора абсолютно спекотну вечірку у столиці влаштували хлопці і дівчата з луцького гурту ФлайzZzа.
Спекотною вона була з кількох причин: по-перше, команда презентувала свій дебютний альбом, який так і називається „Тепло за годину”, по-друге, це був перший концерт гурту серед київських клубів, по-третє, сама назва і стилістика місця проведення якраз підпадала під настрій тієї вечірки – клуб Сан-Сіті у Гідропарку, по-четверте, у програмі задіяли темношкірих перкусіоністів та танцівниць, а ще грала літній сет ді-джейка гурту DJ Arnaby. У команді досить багато учасників, планується ще й поповнення... так що місць в автобусі може і забракнути, щоб перевозити таку „банду” до Києва, тому на прес-конференції учасники гурту повідомили, що, можливо, скоро таки доведеться переселитися до Києва і завойовувати слухача із самого серця України.
Аж 17 треків ввійшло до дебютника команди на якому 10 власних пісень, 3 спільних з От Вінта, Скрябіним та Тартаком та 4 ремікси на додачу. На формування альбому „Тепло за годину” „пішло” 5 років, платівку названо за однією із фраз з першого хіта гурту „Джамайка” „...згину, якщо не відчую тепло за годину...”, яку прив’язали уже і до тривалості альбому (близько години!) і до стилістики команди.
В підтримку диску група зняла кліп на пісню „Сонце”, а зараз готує ще один відеоматеріал на пісню „Небезпечна зона”.

Лазаревский микрорайон как на ладони Тариф на горячую воду вырос на 50 % Советник министра экологии Челябинской области объяснил, откуда у него чучело совы Он голосовал за повышение пенсионного возраста. Депутат Сергей Боженов Путин поделился анекдотом про бабушку, которая пришла в юридическую консультацию

Лента новостей