13.02.2006 12:36

Тимошенко: Президента погано інформують

На мітингу в місті Білгород-Дністровський Одеської області, який відбувся у п’ятницю, 10 лютого, на території старої генуезької фортеці, Юлія Тимошенко заявила, що вчорашні заяви Президента у парламенті не зовсім відповідають дійсності.

"Коли Президент говорить, що він підняв зарплати вчителям і лікарям на 57%, то його погано інформують", – повідомила вона.

За словами Тимошенко, програма підняття зарплат у соціальній сфері була виконана тільки наполовину, оскільки "це була моя програма, а коли Президент мене відправив у відставку у вересні, то ця програма не була здійснена до кінця".

Зокрема, на Всеукраїнському медичному форумі, який відбувся тиждень тому у Запоріжжі, медики розповідали про те, що їхні заробітні плати були підняті на кілька гривень, а не на 57%, як про це інформують Президента.

Умер автор закона об уничтожении ядерного оружия в СССР В День ВДВ брянцам обещают +30ºC Машинист экскаватора погиб В ТЦ «АЭРО ПАРК» будет новый кинотеатр Россия должна освободить украинских моряков и вернуть захваченные суда Украине

Лента новостей