13.03.2006 14:16

Тіна Кароль все ж перемогла

Ось воно!!! Нарешті!!! Сталося! До цього йшли довго і важко, як жюрі так і учасники. У суботу о 22:45 на Першому каналі у конкурсі «Ти зірка» ми стали свідками перемоги уродженки Магадану (Росія), гордості Збройних Сил України і «подруги» Алли Борисівни Пугачової - Тіни Кароль. Вона набрала найбільше балів як від глядачів, так і від членів жюрі.

До фіналу йшли важко. Але дійшли і провели... Хоча не здивуємось, якщо в понеділок почуємо нові плітки про фінальний концерт і про те, що весь конкурс – просто фальшивка. І справді! Знову організатори зробили велику помилку. Вони жодного разу не показали реальне голосування у прямому ефірі (усякому разі, наш журналіст його не побачив). Тобто ми не знаємо скільки саме було віддано голосів за Кароль і її опонентів. І взагалі багато знаків питання у цьому конкурсі, що додає йому ще більшої популярності (адже антиреклама – це теж реклама).

Останній скандал виник напередодні фіналу. Саме спосіб голосування, а також сам принцип відбору. Організаторів звинуватили, що конкурс було влаштовано заради однієї співачки. Жюрі на чолі з Оленою Мозговою будь-які претензії на свою адресу відкидають.

Подивившись конкурс розумієш, що з фіналістів тільки Тіна Кароль зможе достойно представити нашу країну на «Євробаченні-2006» (і характер, і зовнішність, і голос). Хоча, ми вже давно звикли до того, що на «Євробаченні» глядачі голосують не тільки за голос і вроду. Їм потрібне ШОУ!!! Порівняльний приклад – Руслана і Сашко Пономарьов.

Але, що б не говорили, але ми маємо підтримати Тіну Кароль усіми силами. Адже саме вона стане ще однією надією на перемогу України над Європою.

Белку, попавшею под машину, выходила семья из Златоуста. Ее назвали Мультик У Лещенко коронавирус, состояние стабильное: главврач Коммунарки В Златоусте мужчина в подъезде провалился в подвал. Власти ремонтировать дом не планируют На Кургане Бессмертия установят 120 фонарей «Металлург» был сильнее столичного «Динамо»

Лента новостей