12.04.2006 13:43

"Украбіллі вибух!"

З нагоди 52 річниці рок-н-ролу портал ukrabilly.com представляє: Другий Всеукраїнський фестиваль "Украбіллі вибух!" 8 квітня 2006 року, субота
Київ, БК "Росток", М. Шулявська, вул. Гарматна, 26/2
Хедлайнери: "Ot Vinta" (Рівне), "Мистер Твистер" (Москва)
Початок концерту о 15:00
Справжній рок-н-ролл та шалений драйв гарантовані!

Інформація про учасників фестивалю:

"Ot Vinta"
(www.ot-vinta.com)
Власне, своєю назвою фестиваль має завдячувати саме цій команді. Бо украбіллі - це започаткований "гвинтами" стиль, в якому поєднані рок-н-ролл, сайко, кантрі, блюз та український фолк, з україномовною лірикою на додачу. Гурт існує з 1994 року і базується у місті Рівне. За цей час хлопці відіграли безліч концертів, і насичений гастрольний графік вніс корективи в склад інструментів - величезний контрабас, що створював незручності під час подорожей, було замінено українським народним інструментом козабасом (у електричному звучанні). Це додає колориту як звучанню, так і сценічному іміджу команди.
На сьогодні гурт регулярно з'являється на клубних та фестивальних майданчиках України, Польщі та Росії - мова рок-н-рольного запалу та позитиву не знає кордонів, вона зрозуміла всім, незалежно від національності, віку, чи статі. У доробку "Ot Vinta" два студійних альбоми - "Дригтиндимба" (2003), "Дарма я наївся цибулі" (2005), а також кліпи "Свиня" (2002) та "Дарма я наївся цибулі" (2006).
"Ot Vinta" - єдиний український колектив, що отримав запрошення взяти участь у збірці "Tribute to Mистер Твистер", яка має вийти в світ цього року. Під перо украбілів потрапив "Блюз пухлых рук" який швиденько перетворився на пісню під назвою "Міцні засмальцьовані руки" з парубком у вишиванці з тризубом у головній ролі.

"Мистер Твистер"
(www.mistertwister.ru)
Найповажніший рокабільний гурт на теренах колишнього СРСР. В середині вісімдесятих років минулого століття ці хлопці стали засновниками рокабіллі культури у Радянському Союзі, та вивели її на широкий загал. Вони стали кумирами мільйонів гастролюючи в одній обоймі з поп-зірками та монстрами року того часу - "Браво", "Зоопарк", "Звуки Му", "Бригада С", "Ва-Банк", "Черный Кофе", "Круиз" та ін. Перший альбом гурту - "Рокабилли - ноpма жизни!" вийшов в світ 1990 року на фірмі "Мелодія", яка звітувала про 1.7 мільйонів проданих примірників. Не встояли перед рок-н-ролами, блюзами та твістами команди ні радіо ні телебачення. Хіти "У самого синего моря", "Рок-терапия", "Московские ночи" сотні разів звучали на радіохвилях та з телеекранів.
В активі "Мистера Твистера" шість платівок - "Рокабилли - норма жизни!" (1990), "Девки, Пиво и Рок-н-ролл" (1991), "Пеpвые Твисты" (1996), "Миллионер" (2000), "Имена на все времена" (2002), "Live In Sсhwein" (2004).
Цього року "Мистер Твистер" святкує своє двадцятиліття! На даний час це популярна клубна команда, яка знаходиться у чудовій концертній формі. До ювілею був записаний новий "святковий" альбом "Рокер", який музиканти планують привезти із собою до Києва. Також готується до випуску збірка "Tribute to Mистер Твистер", до якої увійдуть кавер-версії пісень "Твістерів" у виконанні рок-колективів з Росії, України та Білорусі.

Делягин заявил о преждевременной отмене россиянам «ковидных» льгот Азартные игровые аппараты JoyCasino Вылет рейса Москва—Токио задержан из-за сообщения о минировании Платошкин решил, что будет голосовать, конечно, против поправок в Конституцию Половина российских предпринимателей может не рассчитывать на господдержку

Лента новостей