19.06.2006 16:48

Юлія Тимошенко: Сьогодні виключно від Президента залежить, чи буде створена коаліція демократичних сил

Юлія Тимошенко: Сьогодні виключно від Президента залежить, чи буде створена коаліція демократичних силЮлія Тимошенко: Сьогодні виключно від Президента залежить, чи буде створена коаліція демократичних сил"Блок Юлії Тимошенко не має жодних претензій до угоди з "Нашою Україною" та СПУ і повністю готовий до її підписання", – заявила Юлія Тимошенко на брифінгу у понеділок, 19 червня. Вона повідомила, що зараз "представники Блоку відправляються на зустріч трійки, щоб поставити завершальний акорд в підготовці з підписання коаліційної угоди".

"Я не бачу перешкод, жодної причини, жодної розбіжності, які б могли зупинити процес підписання природної "помаранчевої" коаліції", – зазначила Тимошенко.

Крім цього, вона наголосила, що відповідальність за створення коаліції демократичних сил несуть Президент України, а також лідери БЮТ і Соціалістичної партії.

Вона висловила сподівання, що сьогодні Віктор Ющенко таку коаліцію підтримає. Тепер, на її думку, "виключно від Президента залежить, чи буде створена коаліція демократичних сил, чи буде створена коаліція НСНУ з Партією регіонів".

Також Юлія Тимошенко закликала всіх представників політради "Нашої України" на сьогоднішньому розширеному засіданні, яке заплановане на 16:00, не піддаватися на провокації щодо створення коаліції з Партією регіонів.

Після закінчення брифінгу Юлія Тимошенко разом з Олександром Турчиновим та Миколою Томенком поїхала на зустріч з Президентом.

Рейсовый автобус сгорел на автомагистрали «Протест слит, потому что цель была слабая», считает Алена Сивкова  Эксклюзивная женская трикотажная одежда О природе предательства и революционерах рассказал Сергей Михеев Подводные горы оказались населены неизвестной науке жизнью

Лента новостей