26.06.2006 11:20

Юлія Тимошенко запрошує молодь на зустріч

Юлія Тимошенко запрошує молодь на зустрічЮлія Тимошенко запрошує молодь на зустрічУ понеділок, 26 червня, відбудеться зустріч Юлії Тимошенко зі студентською молоддю, присвячена проекту "Ідеальна Країна".

"Україна потребує змін. У першу чергу, кадрових. Учорашнє покоління демонструє свою нездатність до ефективного управління державою. Державою завтрашнього дня неможливо управляти по-вчорашньому, – пояснює Юлія Тимошенко, презентуючи проект. – Необхідно поєднати можливості влади та інтелект нації. Для вирішення цієї проблеми було створено інтернет-ресурс "Ідеальна Країна". Я запрошую вас на відкриту зустріч та презентацію "Ідеальної Країни".

"Я звертаюсь саме до тебе. Без тебе нічого не буде", – наголошує вона.

Зустріч розпочнеться у Конгрегаційній залі Національного університету "Києво-Могилянська Академія" (Київ, Контрактова площа) о 14:00.

Оливье подорожает к Новому году «Ребенок висел на простыне»: девушка рассказала о спасении во время взрыва в Магнитогорске Свет из центра нашей галактики не может быть объяснен современной наукой «Трактор» опять разгромно проиграл. На сей раз в Уфе Брянские фермеры ждут горожан на ярмарке выходного дня

Лента новостей