25.04.2006 11:07

Зінедін Зідан закінчить кар’єру після Кубку Світу?

Лідер збірної Франції збирає прес-конференцію у середу уперше після 6-місячної перерви в спілкуванні із журналістами
МАДРИД, Іспанія (AFP) – Переможець Кубку Світу Зінедін Зідан – може повідомити про свою відставку після Чемпіонату Світу на прес-конференції, яку він дасть в середу після чергового тренування, заявила радіостанція Cadena Сер.

Зідан, має по контракту ще один рік грати в Реалі, але він думає достроково завершити кар’єру після Чемпіонату Світу в Німеччині.

Тепер, згідно Cadena, він визвав прес-конференцію, щоб покласти край розмовам про його кар’єру.

«Французький півзахисник Реалу з Мадриду Зінедин Зідан визвав ЗМІ, щоб дати прес-конференцію в наступну середу, під час якої він напевно заявить про свою відставку», - передає Cadena.

Реал Мадрид підтвердив, що прес-конференція дійсно відбудеться в клубі на місці тренувань об 11.00 GMT в середу. Нагадаємо, що Зінедіну Зідану виповниться 34 роки 23 червня під час фінальної стадії Кубку Світу.

Він вже якось звільнився з французької національної команди після Чемпіонату Європи 2004 року, але повернувся в минулому році.

Зідан перейшов до Реалу в 2001 році з Ювентусу за рекордну суму 75.1 мільйонів євро (92.7 мільйонів доларів). Також Зідан грав за Канн і Бордо у Франції.

Він недавно сказав німецькому футбольному журналу «Кікер», що Кубок Світу буде його останнім викликом на такому високому рівні.

«Я маю грати ще рік по своєму контракту з Реалом з Мадриду до 2007 року. Я буду приймати рішення тихо та спокійно», - сказав Зідан.

Жители Брянска в ужасе от цен на куриные яйца Брянский агрохолдинг открыл вакансии с высокими зарплатами Жестокое ограбление попало на камеру видеонаблюдения Брянские полицейские пресекли продажу поддельных сигарет Событийный туризм на Южном Урале - расписание на лето

Лента новостей