31.01.2007 11:51

АК подає до суду на Ужгородський міськвиконком

На Закарпатті територіальне відділення антимонопольного комітету подає до суду на Ужгородський міськвиконком. Тарифи на тепло в цьому місті є найвищими в України. Причина цього - порушення порядку формування ціни на теплопостачання - кажуть в атимонопольному комітеті. Нові тарифи на тепло міська влада розрахувала, використовуючи застарілі дані. Тим часом міські чиновники кажуть, що здивовані тим, що питання цін у комітеті піднімають аж через півроку після їхнього підвищення.

Дмитро Іванов, голова Закарпатського відділення Антимонопольного комітету: "На цьому тижні порушуємо справу стосовно міського виконавчого комітету і уже здається всім відома процедура. Після приймаємо рішення буквально в стислі кроки і передаємо на примусове виконання в суд."

Володимир Бобков, перший заступник Ужгородського міського голови: "Чому через півроку Антимонопольний комітет, вдруг його осенило, що тарифи, затверджені Ужгородським міськвиконкомом є в якійсь частині не дійсними. ...Треба вивчити їхню діяльність на предмет знаходження на робочому місці."

«Трактор» обыграл лидера чемпионата КХЛ «Авангард» со счетом 3:1 Круглый стол «Политика взаимодействия в новых социальных условиях»: работа ФГУП «НО РАО» в условиях пандемии Никиту Исаеву в Челябинске озадачили В Челябинской области зарезали ребенка и четверых взрослых В Брянске заработал грязевой "гейзер"

Лента новостей