18.12.2006 10:00

Пол Окенфолд завітає до Києва

23 грудня до Києва уперше з концертним візитом завітає один з найвідоміших діджеїв світу Пол Окенфолд (Paul Oakenfold). Виступ світила електронної сцени відбудеться у рамках фестивалю танцювальної музики «Godskitchen Ukraine 2006».

Пол Окенфолд, випустивший у цьому році свій новий студійний альбом «A Lively Mind» - один із засновників ейсід-хаусу, що прийшов до Англії в 80-х. Свій стиль він описує так: «Транс, що я люблю, не тільки інструментально прогресивний, він ще й мелодійний, у ньому є вокальні партії - деякі з них як справжні пісні. Це дуже гарна музика, я думаю, це саме те, чого дійсно хочуть люди...».

За останній рік це четвертий візит Godskitchen в Україну. Перша вечірка Godskitchen Ukraine відбулася 25 березня за участі Lisa Loud і Justin Drake у клубі Sound Planet. Другий фестиваль проходив 8 травня у МВЦ. Подія ввійшла в історію вітчизняної клубної культури як одна з наймасштабніших і запам'яталася тисячам клабберів виступом мегазірок діджеїнгу - Піта Тонга і Джеймса Заб'єли. Втретє Godskitchen Ukraine відбувся 12 серпня на «Острові Venus від Opium», його гостями стали Мартін Тенвендел (автор хіта I Wish U Would) і Том Невіль.

«Godskitchen Ukraine 2006» пройде в столичному виставкому комплексі «Альта-Експо» (пр-т Московський, 11А). Початок дійства - 22-00. Також у програмі - виступи вітчизняних діджеїв Chief MC, Dинамit та Slava Flash.

В Брянске закрыли движение на улице Камозина Январь без снега: год на год в Москве не приходится Полета Гагарина могло и не быть. Если бы Сергей Королев погиб в сталинском ГУЛАГе Смертность от коронавируса вырастет в мае, предсказала Голикова Врач Мясников: требование рожать в масках - абсурдное и бесполезное

Лента новостей