13.03.2006 16:09

"Життя все розставить по своїх місцях". Інтерв’ю Юлії Тимошенко в київському метро

"Життя все розставить по своїх місцях". Інтерв’ю Юлії Тимошенко в київському метроОдин із березневих суботніх ранків Юлії Тимошенко розпочався не так, як завжди. Вона залишила свій автомобіль біля київського Палацу "Україна" і пересіла на метро разом зі знімальною групою телеканалу "1+1", погодившись на участь у проекті "Вихід в люди".
Вітаючись з людьми, які були приємно здивовані появою в метро одного з найпопулярніших політиків країни, вона пройшла через турнікети й спустилася на станцію "Палац "Україна".
На запитання журналіста, чи часто Юлія Володимирівна користується метро, вона відповіла, що частіше літаками перелітає з однієї області в іншу, та пожартувала: "Я думаю, якщо б я їздила в метро, то на кожній зупинці був би мітинг".
Чи не обтяжує Тимошенко публічність протягом вже багатьох років? "Головна суть політика – це його можливість бути на очах людей, – каже вона. – В усьому, в кожній клітині свого життя. І якщо політик припинить бути публічним, він просто стане незрозумілим для людей".
Говорячи про свої враження від перебування у метро серед звичайних людей, Юлія Тимошенко посміхається: "Мені приємно бути серед людей, приємно відчувати їхню підтримку. Приємно бачити, що метро у нас комфортне, все тут дуже акуратно, люди почувають себе абсолютно затишно".
Відповідаючи на запитання журналіста щодо того, чому деякі називають політику екс-прем’єра популістською, Тимошенко сказала: "Моя політика – для людей. Просто політики, які одночасно є олігархами, вони не звикли для людей жити". На запитання, чи не є вона сама олігархом, Юлія Володимирівна відповіла: "Навіть мої вороги вже такого не говорять!"
Проїхавши чотири зупинки, вона разом зі знімальною групою вийшла на станції "Майдан Незалежності". У підземному переході під Майданом зупинилася біля художників, які прямо тут малюють і продають свої картини, привіталася й поцікавилася, як іде торгівля.
На прохання журналіста вона також прокоментувала один з малюнків, де лідери помаранчевих сил зображені всі разом: "Я думаю, що життя все розставить по своїх місцях. В тому числі і всіх, хто мусить бути разом".
Юлія Тимошенко також прийняла запрошення журналіста випити кави в одному з кафе торгівельного центру "Глобус". За кавою говорили про особисте.
На запитання, чи хоче Юлія Володимирівна стати бабусею, вона відповіла: "Безумовно. Кожна людина щаслива проживати певні етапи свого життя, і я також. Я своїм дітям бажаю щастя, велику кількість дітей, які одночасно будуть і моїми онуками".
Розповідаючи про свого зятя Шона Карра, вона повідомила, що документи на отримання ним громадянства України вже знаходяться на оформленні. При цьому Юлія Тимошенко зазначила: "Мені приємно, що людина, яка все своє життя прожила, народилася в Англії, вона готова приїхати і жити в Україні, зробити Україну своєю Батьківщиною".

Может, долой Ленина? Построим храм в центре Екатеринбурга Карен Даллакян: «Преступления в отношении животных многие правоохранители считают незначительными» Брянцы вышли на субботник Силовики Ингушетии отказались подавлять народный протест Как защитить от коронавируса детей, советуют эпидемиологи

Лента новостей