13.02.2006 12:19

Тартак знімає "екстремальний" кліп

Тартак знімає Гурт «Тартак» знімає відео на нову пісню зі свого останнього на сьогодні доробку «Гуляйгород» - жартівливу композицію «Ой учора в куми». Зйомки стартували в Києві у середу, 8 лютого. Режисером нового кліпу виступив хороший приятель музикантів Тарас Хімич, знайомий за кліпами «Хулігани» і «Наше літо».

Нова відеоробота обіцяє бути веселою та запальною. Сюжет кліпу полягає у наступному: рекламна агенція розробляє ролик для реклами сноубордів, від ідеї до її втілення. У кадрі - суперечки, творчі баталії, презентації та вибір учасників ролику.

«Київські зйомки, то лише перший етап роботи над відео, - розповідає режисер та автор ідеї кліпу Тарас Хімич, - за кілька днів ми їдемо до Карпат, де вже зніматимемо у сноупарку. От там буде багато динаміки, масовка зі сноубордистів і... ніяких вишиванок».

Закінчення роботи над кліпом та його презентація заплановані на кінець лютого-початок березня 2006 року.

Нагадаємо, що офіційною датою виходу нової платівки гурту «Тартак» «Гуляйгород» є 24 грудня 2005 р. Нову програму «Тартака» вже мали змогу почути не тільки українські меломани, але й польські та грузинські музичні поціновувачі.

В деле Фургала слишком много нестыковок Мясников нашел вред в «слишком здоровом» образе жизни Пожар на атомной лодке во Франции не унес жизни людей. В России год назад все было по-другому 75-летие победы в битве на Курской дуге отметит Россия Разнообразные игровые автоматы в отличном качестве

Лента новостей