03.02.2006 13:35

Тимошенко: блок Ющенка-Януковича - небезпечний

Юлія Тимошенко в ексклюзивному інтерв’ю Українській Службі Бі-Бі-Сі наголосила на потребі об’єднання політичних сил, які є союзниками по помаранчевій революції.
Пані Тимошенко у Лондоні виступила в Королівському інституті міжнародних досліджень - Четем Хаусі.

В ексклюзивному інтерв'ю Українській Службі Бі-Бі-Сі в Четем Хаусі, пані Тимошенко висловила свою позицію щодо об’єднання політичних зусиль помаранчевих сил на наступних парламентських виборах в Україні.

Юлія Тимошенко: Це той прекрасний випадок, коли народжене право чесних виборів, коли спрогнозувати точно, як закінчаться вибори просто неможливо. З одного боку це добре, бо це вже справжні вибори, а з іншого, - є ризик. Я сподіваюся, що ми з цим ризиком справимося, і справимося з амбіціями, які заважають створенню спільної команди між президентом Ющенком і блоком, який очолюю я.

Юлія Тимошенко відповідає на запитання Ростислава Хотина

Тобто, я хотіла б, щоб парламентська кампанія завершилася наступними речами: спільною перемогою трьох політичних сил, які підтримували Ющенка під час президентських виборів і продовження тієї програми, яка стала для нас практично основою для проведення революції.

Бі-Бі-Сі: Пані Тимошенко, Ви кажете, що Янукович має домовленості з Москвою, але в українській пресі з’явилися повідомлення, що, мовляв, Тимошенко домовилася з Кремлем. Що ви скажете на цей закид?

Юлія Тимошенко: Я гадаю, що моя позиція по захисту українських інтересів, і в тому числі у газовому питанні, абсолютно спростовує такі підозри. Тому, що для мене у моєму житті святим є право будувати Україну. І я думаю, що ми будемо дружньо по-партнерські працювати з Росією. Але для мене завжди національні інтереси України будуть просто дороговказом у цій роботі.

Усі помилки, які були зроблені, були зроблені виключно з добрими намірами. І слід подивитися, до чого призвели усі ці поради і всі ці дії. І просто слід зробити висновки.

В Брянске откроется выставка в память сожженных деревень Пристегнутый ко дну лодки Федор Конюхов переживает мощный шторм Только отмена НДС сможет спасти экономику, уверен главред «Комсомольской правды» В Брянске пройдет международный славянский фестиваль «Театр+» Кремль отреагировал на ситуацию с Навальным 

Лента новостей