17.02.2006 17:02

Тимошенко назвала головну відмінність своєї політичної сили від партії Януковича

"Наша політична сила і я дуже багато років боремося за те, щоб політика на була бізнесом, щоб розділити ці речі. Не тому, що ми такі гарні, а тому, що у країні, де Верховна Рада, Кабінет міністрів, Генеральна прокуратура – це і є департаменти однієї великої промислово-фінансової корпорації, ніколи не народиш ані бюджету, ні справедливості, ні правосуддя, ні рівних умов для ведення бізнесу – нічого", – заявила Юлія Тимошенко у п’ятницю, 17 лютого, на зустрічі з бізнесменами в Сімферополі, пояснюючи головну відмінність своєї політичної сили від Партії регіонів.

Зазначивши, що очолювана Віктором Януковичем політична сила є "хрестоматійним прикладом" зрощування бізнесу і влади, вона наголосила, що такий бізнес, на котрий працюють державні чиновники, ніколи не зможе зупинитися й буде намагатися отримувати все більше й більше грошей.

"Ми відрізняємося тим, що ми радикально стоїмо проти цього, за що й страждали у житті немало", – підкреслила екс-прем’єр-міністр.

При цьому вона нагадала присутнім, що бізнесмени не можуть дозволити собі ігнорувати питання політики.

"Всі люди, що зібралися у цьому залі, дуже самостійні, сильні, самодостатні і можуть забезпечити своє життя, – сказала Юлія Володимирівна. – Але якщо політика захоче зіпсувати життя будь-якому бізнесмену, вона це зробить, навіть без особливих зусиль. Тому краще все ж таки розбиратися в політиці для того, аби зуміти зробити свій вибір, який потім не буде сумно виглядати".

Вона закликала бізнесменів у ході зустрічі вести обговорення "не як така важлива команда, що урочисто зібралася, а як люди, які хочуть розібратися, без бюрократизму".

"Давайте просто говорити про справи. Я гадаю, ми зможемо відчути один одного як можливі потенційні партнери і прийняти вірні рішення, як будувати свою країну", – сказала Юлія Тимошенко, звертаючись до бізнесменів.

Украшение набережной Москвы-реки – новый жилой квартал О заговоре против Путина рассказал Михаил Делягин «Поросята» Нины Пикулевой прятались от фотографа В Бежицком районе Брянска сгорел Volkswagen «Ростелеком» заверил в надежности защиты данных пользователей госуслуг

Лента новостей