Туристы случайно попали на завтрак с Обамой

Американську подружню пару, що переплутала день екскурсії в Білий дім, запросили поснідати з президентом Бараком Обамою і його дружиною Мішель.

Харві і Пола Дарден зі штату Джорджія повинні були відвідати Білий дім 12 листопада. Екскурсія була організована штабом місцевого політика. Однак подружжя приїхало до президентської резиденції 11 листопада, в День ветеранів.

Екскурсій по Білому дому в цей день не проводилося, оскільки на формальний сніданок до президента були запрошені ветерани. Як розповів журналістам Харві Дарден, подружжя пройшли через огляди та перевірки з боку служби безпеки, а потім їм запропонували перекусити і пояснили, що їх чекає зустріч з президентом. Дарден стверджує, що відчував себе за сніданком досить дивно, оскільки був там єдиним чоловіком без краватки.

Представники Білого дому пояснили, що дозволили Дарденам брати участь у сніданку, оскільки не хотіли відправляти туристів, що вже пройшли всі перевірки, додому. Вони кажуть, що це стандартні заходи в таких випадках.

У листопаді 2009 року розгорівся скандал навколо Таріка і Мішель Салах, що проникли на прийом в Білий дім. Представники Секретної служби не перевірили у них запрошення. Після інциденту троє офіцерів Секретної служби було звільнено.

В Пентагоне отреагировали на фото НЛО, сделанное пилотом ВМС США Самовыдвиженцев на выборы губернатора Челябинской области стало трое Для туристов из России Турция готова организовать чартерные рейсы Около 60 миллионов рублей получит Челябинская область на строительство новых школ Социальная дистанция оказалась «лишней» в вечной теме

Лента новостей