Україна втратила 200 млн грн через запровадження урядом обмежень на експорт зерна - Тейлор

200 мільйонів гривень втратила Україна через запровадження українським урядом обмежень на експорт зерна. Про це заявив посол Сполучених Штатів – Вільям Тейлор в Одесі.Посол США відвідав зерновий термінал у порту Южному. Там кілька місяців зберігають більш ніж 300 тисяч тонн ячменю. Пшениця, що була раніше, вже зіпсувалась. До 2006 року, поки Кабмін не запровадив обмеження на вивіз зернових, Україна посідала 6 місце серед світових зернотрейдерів.   

Вільям Тейлор, посол США в Україні: "Я перебуваю тут як друг України і моя головне завдання - допомогти державі впоратися з цією проблемою, котра дійсно дуже серйозна. Я вже обговорював це питання з представниками владних структур України, які також намагаються знайти рішення цієї проблеми."

Финансовая помощь приходит на чужие счета или покойникам, жалуются американцы Бывшего чиновника администрации Челябинска обвиняют в мошенничестве на берегу озера Увильды Володин вводит граждан России в заблуждение, говоря про ситуацию с эпидемией коронавируса в США Михалков нецензурно высказался в адрес Познера из-за критики программы «Бесогон» В Сети вспоминают разворот Примакова над Атлантикой

Лента новостей