24.03.2006 17:02

Юлія Тимошенко: Якщо ми станемо один біля одного з Президентом, у нас все вийде

Юлія Тимошенко: Якщо ми станемо один біля одного з Президентом, у нас все вийдеЮлія Тимошенко: Якщо ми станемо один біля одного з Президентом, у нас все вийде"Я знаю, якщо ми без будь-яких перешкод станемо один біля одного з Президентом, у нас все вийде", – заявила Юлія Тимошенко на багатотисячному мітингу у Львові в п’ятницю, 24 березня.

Вона додала, що єдина боротьба, яку вона програла під час свого прем’єрства, – "це боротьба за близькість до Президента та формування його думки".

"Програла найближчим друзям Президента. Але ж я не знала, що там потрібно боротися, що там треба тримати барикаду, тому що я думала, що барикади з іншого боку", – пояснила екс-прем’єр. Саме тому, за її словами, необхідно пам’ятати про те, що Віктор Ющенко і "Наша Україна", якою керують ті самі "друзі", – це не одне й те саме.

Юлія Тимошенко також наголосила на необхідності не дати частині помаранчевої команди об’єднатися з Партією регіонів – потужним кланом, що прагне влади, а також не вірити тим, хто каже, що це означатиме єднання Сходу і Заходу України.

"Єднання Сходу і Заходу відбудеться тільки тоді, коли народиться і на Сході, і на Заході, і в Центрі хоча б елементарна справедливість по відношенню до людей, – пояснила вона. – І якщо та справедливість буде відчута серцями людей, коли вони на своєму власному житті переконаються, що їх життя стало легшим, духовнішим, заможнішим, то, безумовно, ми будемо мати єдину, потужну, неподільну, незалежну Україну".

Тимошенко також підкреслила, що "всі шанси – в наших руках, і якщо ми будемо тримати голоси вкупі, то зможемо дати бій усій тій команді, яка сьогодні хоче взяти реванш. Ми зможемо посилити лінію Президента, зміцнити всі курси, які хитаються в нашій помаранчевій команді".

Крім того, вона висловила впевненість у тому, що вибори будуть чесними і очолюваний нею Блок візьме серйозну кількість голосів навіть на Сході й Півдні України.

При цьому Юлія Тимошенко запевнила, що фальсифікації на Сході не спрацюють: "Тому що наша політична сила привезла в усі східні регіони з усіх інших регіонів України десятки тисяч наших справжніх політичних бійців, і на кожній ділянці буде стояти наша політична міні-армія, і буде захищати кожен бюлетень".

Вона також розповіла, що її політична сила побудувала надійну систему паралельного підрахунку голосів.

"Ми маємо сьогодні модель збору протоколів з мокрими печатками за одну добу після виборів. І я думаю, що наша політична сила зможе оголосити результат навіть раніше, ніж Центральна виборча комісія, по оригіналам протоколів, – сказала Юлія Тимошенко. – І ми ніколи не дамо зробити навіть крок до фальсифікацій".

Платить за тепло челябинцы будут по счетчику или по нормативу 36 аварий с детьми произошло в Брянске Брянский депутат Валуев процитировал Розенбаума Штормовое предупреждение объявили в Челябинской области Брянские «фронтовики» обратили внимание на убитую улицу Медведева

Лента новостей