21.03.2006 21:48

Юлія Тимошенко закликає Віктора Ющенка визначитися з майбутньою коаліцією до виборів

Юлія Тимошенко закликає Віктора Ющенка визначитися з майбутньою коаліцією до виборівЮлія Тимошенко закликає Віктора Ющенка визначитися з майбутньою коаліцією до виборівЮлія Тимошенко заявляє, що очолювана нею політична сила в жодному разі не створюватиме у майбутньому парламенті коаліцію з Партією регіонів, і закликає Президента Віктора Ющенка також оголосити свою позицію стосовно можливості чи неможливості об’єднання з партією Віктора Януковича.

"Я звертаюся до Президента з проханням дати чітку відповідь: чи буде у майбутньому парламенті формуватися коаліція на основі "Нашої України" та Партії регіонів", – заявила вона на прес-конференції у вівторок, 21 березня.

При цьому Юлія Володимирівна наголосила, що відповідь від Президента має надійти до 26 березня, оскільки це – одне з найважливіших питань для виборців, від якого залежить їхній вибір.

"Люди можуть голосувати за Ющенка, за Руслану – а потім виявиться, що "Наша Україна" зробить коаліцію з Партією регіонів", – пояснила вона.

Продемонструвавши фрагмент прес-конференції Віктора Ющенка, на якій він пообіцяв визначитися щодо можливості коаліції з Партією регіонів за місяць, Юлія Тимошенко зазначила: "Добре, що Президент сказав, що відповідь дасть через 31 день, а не через 40, – тому що в разі створення такої гранд-коаліції можна буде справляти поминки Помаранчевої революції".

Вона нагадала, що об’єднання "Нашої України" зі своїм нещодавнім суперником – Партією регіонів, означатиме єднання не Сходу і Заходу країни, а старих і нових кланів.

Оголошене Юлією Тимошенко звернення буде сьогодні передано до Секретаріату Президента.

Крім того, Юлія Тимошенко закликала політичні сили, впевнені у перемозі на виборах, оголосити свої кандидатури на посаду прем’єр-міністра.

В непогоде и пожарах в России обвинили климатическое оружие Судебные приставы 26 декабря пойдут к пассажирам и покупателям Товары из интернет-магазинов можно вернуть бесплатно через почту Министр культуры раскритиковал привычку россиян смотреть «дешевую шнягу» в кинотеатрах Путин узаконил бесплатную рыбалку

Лента новостей