10.11.2007 13:34

12 листопада пройде прес-конференція, присвячена презентації українських виконавців на фестивалі «Дискотека 80-х»

12 листопада 2007 року телеканал ICTV, бренд Nemiroff і радіостанція «Авторадіо» запрошують представників ЗМІ на прес-конференцію, присвячену презентації українських виконавців у рамках I Міжнародного фестивалю «Авторадіо» «Дискотека 80-х».12 листопада 2007 року телеканал ICTV, бренд Nemiroff і радіостанція «Авторадіо» запрошують представників ЗМІ на прес-конференцію, присвячену презентації українських виконавців у рамках I Міжнародного фестивалю «Авторадіо» «Дискотека 80-х».

У прес-конференції візьмуть участь:

* Андрій Партика – маркетинг-директор телеканалу ICTV

* Ігор Ларін – генеральний продюсер «Авторадіо» і ведучий фестивалю «Дискотека 80-х»

* Тагір Імангулов – прес-секретар компанії Nemiroff

* Співачка Гайтана

* Співачка Ані Лорак

* Гурт «Скрябін»

На прес-конференції організатори проінформують про формат фестивалю «Дискотека 80-х», про реалізацію цього проекту в Україні та його особливості, про успішний російський досвід проведення такого шоу. Українські виконавці Гайтана, Ані Лорак, «Скрябін» розкажуть про власну фестивальну програму й поділяться враженнями щодо музики 80-х.

Прес-конференція відбудеться 12 листопада о 16:00 за адресою: вул. Сагайдачного, 15, у конференц-залі готелю «Рив’єра на Подолі» .

Восьмибалльный предштормовой ветер ожидают на Южном Урале Возле поселка Белая Березка нашли старую мину Эти видео никогда не должны были публиковаться, заявили в ВМС США (видео) Неуязвимый. Про особняк дочки за 140 миллионов рублей депутат Слуцкий всё объяснил Хлиманков оценил новую технику для уборки улиц

Лента новостей