Британські фахівці виявили стародавнє селище, в якому ймовірно мешкали будівничі Стоунгенджу

Британські фахівці виявили стародавнє селище, в якому ймовірно мешкали будівничі стародавньої історичної пам'ятки Стоунгендж.

Стародавнє поселення виявили в трьох кілометрах від Стоунгенджа. Там знайшли рештки такої самої кільцевої споруди - але на вже не з кам'яних блоків, а з дерева. На думку дослідників з Шеффілдського університету, це ставить хрест на версії будівництва таємничого кам'яного комплексу інопланетянами. І - ще на крок наближує вчених до розгадки таємниці Стоунгенджа. Загадкова споруда, яка стоїть неподалік Лондона, була зведена приблизно дві з половиною тисячі років тому. Ймовірно, Стоунгендж слугував стародавньою обсерваторією та місцем проведення релігійних таїнств стародавніх мешканців Британії.

Какими могут быть главные мировые риски 2021 года, кроме ковида? Клиент банка не нашел золота, вложенного им 12 лет назад LADA за миллион рублей выходит на авторынок России Повышение акцизов вызовет резкий скачок цен на бензин Брянец нашел на остановке чужой паспорт и взял по нему кредит

Лента новостей