06.06.2006 14:20

Де відпочивають українські зірки?

Ані Лорак повідомила, що на початку червня їде до Єгипту, в в Шарм-ель-Шейх. „Всією компанією – з Юрієм Фальосою, з Русланом Квінтою... Ой, багато нас їде. Буде весело! Зупинимся в готелі „Савой” на віллі „Принцеса” – ( це вілла, де відпочиває президент Єгипту)”, - сказала співачка, пише «ForUm».
Олександр Пономарьов цього літа планує відвідати відразу декілька курортів. «На початку літа ми їдем до Франції на «Ігри патріотів». Потім летимо на Кіпр, і в Крим на деякий час. Влітку я планую відпочити по повній програмі, - сказаі він, передає «Блік».
Команда "Алібі" зізналася, що конкретних планів на відпочинок поки нема. « У нас зазвичай виходить все спонтанно. Якщо з’являється вільний тиждень, то із задоволенням відпочиваєм в Тунісі чи Арабських Еміратах. Ми, взагалі, любимо теплі краї і стародавні міста, такі, как Прага», - сказали дівчата.

На улице Красных Партизан в Брянске мужчина выпал из окна NASA опубликовало фотоснимок «сестры» нашей Земли NASA назвало в честь Rolling Stones камень на Марсе Как не пустить смертельный вирус в свой дом Утро люди начинали с чтения газеты, когда кофе на столе было редкостью

Лента новостей