13.06.2006 10:34

Гурт “Віа Гра” знімає новий кліп

Перший відеокліп найскандальнішого та найсексуальнішого українського гурту “Віа Гра” у новому складі скоро вийде на екрани.
Вчора розпочалися зйомки на нову пісню Л.М.Л., (любимый мой лучик), які триватимуть дві доби. Для нової солістки гурту Ольги Корягіної – це перший у житті кліп.

Ольга – вже девۥята співачка “Віа Гри”. Злі язики кепкують, час відкривати фабрику з виробництва екс-солісток.

Дмитро Костюк, продюсер гурту: “Мы сами того не подозревая, уже открыли. Каждый раз мы надеемся, что это надолго, т.е. навсегда”.

Сюжет - космічний. Комета з дівчатами стикається з Землею і дарує планеті любов. Над відео працює нова творча команда. Епізоди з новенькою знімають першими. Режисер каже, попри хвилювання, Ольга тримається у кадрі професійно.

Алан Бадоєв, режисер кліпу: “Оля очень старается и я думаю, нужно подбодрить, чтобы она знала, когда у нее получается, а когда не получается, я просто подхожу и тише говорю”.

Знімають одночасно дві версії кліпу – російською та англійською. Тож дівчатам - непросто.

Ольга Корягіна, співачка: ‘Потрясающие ощущения. Сейчас такая легкая усталость, приятная. Надеюсь это у меня не последний раз”.

20-ти-річна дівчина каже - її життя змінилося. Але вже після зйомок кліпу вона, як проста студентка Миколаївського університету культури, поїде на літню сесію.

Шнуров выступил «за» Навального, признав факт отравления Новые законы России. Как будем жить с 1 марта? В руках у брянского школьника взорвалась петарда На Урале женщину без маски задержала охрана ТЦ Песков опроверг информацию о повышении пенсионного возраста

Лента новостей