17.02.2006 12:49

"Помаранчева" коаліція: процес пішов

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи зі створення «помаранчевої» коаліції у майбутньому парламенті, на якому були присутні представники «Нашої України», СПУ, блоку ПОРА-ПРП, БЮТ, блоку Костенка-Плюща. Інформуючи про це, представник Громадянського блоку ПОРА-ПРП Ігор Осташ відзначив сприятливу для досягнення позитивних результатів атмосферу, зокрема абсолютну одностайність учасників робочої групи у розумінні необхідності якнайшвидшого створення такої коаліції.

«Практично визначилося коло підписантів коаліційної угоди, - повідомив Ігор Осташ. – У результаті засідання було прийнято за основу узгоджений кількома учасниками текст угоди. Робота групи продовжиться у п’ятницю, 17 лютого, і буде закцентована над редагуванням тексту документу».

В лидеры коррупционеров Челябинская область не вошла До льготников не дошли лекарства на 300 миллионов рублей. Испортились на складе. Изображение Путина предлагает разместить на купюре в 5 тысяч рублей депутат Калашников В Бежицком районе сгорел торговый ларек Исторические съемки на Луне улучшили с помощью искусственного интеллекта (видео)

Лента новостей