29.06.2006 12:41

Роналдо – невиправний ловелас

У дні Чемпіонату Світу з футболу керівництво збірної Бразилії вирішує непросту проблему – як захистити свого кращого бомбардира Роналдо від симпатичних блондинок і брюнеток
Жінки – давня слабість 29-річного футболіста. Заради любовних утіх Зубастик може забути навіть про… футбол.

Його першим справжнім коханням була Сюзанна Вернер – переможниця популярного у Бразилії конкурсу “Міс Літо”. Роналдо познайомився з нею на дискотеці і відразу ж закохався. Сюзанна й сама грала у футбол, виступала за жіночу команду “Флуміненсе”, стала чемпіонкою Ріо-де-Жанейро. Але за якийсь час перекваліфікувалася у топ-моделі. Тоді її й побачив Зубастик.

Роналдо поспішив заявити, що одружується зі Сюзанною у серпні 1998 року після чемпіонату світу у Франції. Вже навіть познайомив наречену з мамою, придбав шикарний будинок у Мілані (він виступав у той час за “Інтер”) і взяв наречену зі собою на першість світу. Краще б він цього не робив! За словами очевидців, напередодні фінального матчу між Бразилією і Францією Роналдо був сам не свій. Він посварився зі Сюзанною. А посеред ночі його сусід по номеру Роберто Карлос прокинувся від страшного крику: Зубастик бився в конвульсіях і ніяк не міг заспокоїтися. Матч з французами Роналдо провалив.

Коли форвард повернувся додому, більше не згадував про весілля. Кажуть, тоді, у Франції, Сюзанна запідозрила нареченого у зраді. І дала йому відкоша. Це перед головним матчем року!

Зубастик страждав недовго. Незабаром він зустрів ще одну блондинку – Мілену Домінгес. За іронією долі, вона також була футболісткою, входила до складу збірної Бразилії. Роналдо закохався і одружився у 1999 році. Через певний час у подружжя народився син Роналд. Бідна Мілена постійно дізнавалася від “доброзичливців”, що її благовірний скаче у гречку. Краплею, що переповнила чашу терпіння, стала заява моделі “Плейбоя” Вівіани Брунері про те, що вона чекає дитину від Роналдо. І додала, що Зубастик займався сексом ще й з її подругою Надею Франц. Розповіла подробиці своїх стосунків з зіркою футболу й бразильська фотомодель Андресса Карневаллі. Восени 2003 року Роналдо і Мілена розлучилися.

Футболіст тоді сказав, що більше одружуватися не буде. Однак після поїздки на карнавал в Ріо-де-Жанейро змінив свою думку: Зубастик захопився телеведучою MTV Brazil Данієлою Чікареллі. Після закінчення чемпіонату Іспанії він мав тренуватися разом зі збірною, яка готувалася до Кубка Америки-2004. Але Роналдо заявив, що не приїде. Він, бачте, втомився! Насправді форвард поїхав на курорт зі своїм новим коханням. Головний тренер збірної Паррейра, дізнавшись про таку поведінку гравця, метав громи й блискавки.

У лютому 2005 року у замку Шантільї під Парижем відбулися заручини Роналдо і Данієли. Форвард запросив на церемонію понад 250 гостей. Забава в Шантільї обійшлася Роналдо у 700 тисяч євро. Наречена була на сьомому небі від щастя. А через три місяці футболіст і теледіва заявили, що ставлять крапку на своїх стосунках. Що стало причиною розриву - невідомо. Правда, з’явилася інформація, що Чікареллі завагітніла, але народжувати не захотіла.

Після розриву з Данієлою невиправний ловелас повернувся до колишньої подруги – зірки “Плейбоя” Лівії Лемос. А потім знайшов собі нову пасію – модель Райку Олівейру. Стосунки з останньою не можна сприймати як серйозні. Роналдо у будь-який момент може побігти за іншою спідницею. Ось і в Німеччині біля входу на базу збірної Бразилії у Кенігштайні його бачили з черговою кралечкою…

Соберет ли новый митинг в Москве 100 тысяч человек? Вылет рейса Москва—Токио задержан из-за сообщения о минировании Белок из молодой крови останавливает болезнь Альцгеймера Жириновский предложил зачистить власть, начав с губернаторов Чубайс утер нос критикам: «Роснано» окупилось

Лента новостей