Справу про вбивство Шевченка передано до прокуратури - Луценко

Справу про вбивство керівника Дгіпропетровського УБОПу Едуарда Шевченка передано до прокуратури, повідомив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. За словами міністра, у Генпрокуратурі є версія щодо замовника злочину.
Едуард Шевченко у березні минулого року пішов на пенсію з посади керівника Управління боротьби з організованою злочинністю у Дніпропетровській області. А 16 серпня 2005-го його машину серед білого дня невідомі обстріляли з автоматів у центрі Дніпропетровська.

Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ:
- Є два затримані фігуранти, які підозрюються у фактичному скоєнні злочину. Ще одна людина затримана, але знаходиться на підписці про невиїзд за підозрою у допомозі скоєння цього злочину.

Сбежавшего преступника ищут под Златоустом. Ранее он угнал трактор Против губернатора Челябинской области возбудили дело за картельный сговор Платошкин предложил давать ренту от добычи полезных ископаемых каждому россиянину, отработавшему 15 лет Брянцев позвали в путешествие по стране джаза Аркаим будет закрыт в день летнего солнцестояния

Лента новостей