23.02.2006 15:25

Віталій Кличко - за культуру вживання алкоголю

«У жодній країні Заходу ви не побачите підлітків, які гуляють вулицями з пляшками слабоалкогольних напоїв у руках», - сказав Віталій Кличко на засіданні прес-клубу Національної координаційної ради 22 лютого 2006 року.

Українське законодавство визначилося з тим, як рекламувати тютюн, пиво, алкоголь, однак ніхто не встановлює правила стосовно того, де і як їх можна вживати. За словами Кличка, котрий є членом комітету з формування здорового способу життя, у Києві мають існувати чіткі правила продажу слабоалкогольних напоїв, поширення та відповідна культура їх вживання. «У світі є чіткі обмеження на вживання слабоалкогольних напоїв у громадських місцях, але у нашій країні їх не дотримуються, і саме тому алкоголізм в Україні молодшає. Ви подивіться на Хрещатик кожного вихідного дня – гори пляшок і підлітки, які відкрито розпивають алкогольні напої».

Віталій Кличко також зазначив, що завдання міської влади – встановлення правил продажу слабоалкогольних напоїв, зокрема пива, та умов їх вживання у громадських місцях. Особливе занепокоєння, за словами Віталія Кличка, викликає виробництво та масове поширення низькоякісних слабоалкогольних напоїв, переважно у вигляді коктейлів, що містять штучні складові й дуже шкодять організму молодої людини.

Неподтвержденные доходы будут конфисковывать и перечислять в Пенсионный фонд Среди 100 самых уродливых зданий России Варламов назвал два челябинских Тоннель в сугробе протоптали челябинцы до дороги Он голосовал за повышение пенсионного возраста. Депутат Евгений Серпер Сборные грузы — это дешево и просто

Лента новостей