22.06.2006 13:21

Як стати красивою?

" Я вважаю, що добре виглядати — це по­треба кожної жїнки. А особливо якщо ця жінка — зірка! Але я б не назвала це найважливішим. Бо є речі набагато важливіші за зовнішню кра­су! Жінка має реалізувати себе в улюбленій справі, створити сім'ю, кохати та бути коханою", - каже Ані Лорак.
"Щоб гарно виглядати, насамперед я стараюся добре висипатись, бо сон просто надихає тіло красою! Роблю piзнi корисні маски для шкіри, п'ю натуральні соки, роблю фізичні вправи та завжди, хай який маю настрій, усміхаюсь!
А от дієт я не дотримуюся. По-перше, вони мені нi до чого, бо я проваджу дуже активний спосіб життя: за один концерт можна втратити калорій навіть більше, ніж споживаєш за день! А по-друге, усілякі обмеження зовсім не додають гарного на­строю, який дуже потрібен для гарного вигляду та самопочуття.
Відвідую салони краси, а от на спортзали бракує часу. Але я компенсую це ранковою зарядкою та роботою на сцені.
Ну а головна складова мого рецепту краси, гар­ного вигляду та прекрасного настрою — це кохання! Закохана людина просто не може пога­но виглядати, бо вона аж світиться зсередини! А якщо додати здоровий сон, косметику з природними компонентами, oвочі та фрукти, фізичні вправи та відчуття стилю, — вийде жінка, яка прекрасна в усьому!"

В Киеве женщина родила на избирательном участке Водяными пушками разгоняют протестующих в Гонконге. Протестующие отвечают коктейлями Молотова Минздрав разъяснил, за что россияне не должны платить в медучреждениях Соловьев считает, что женщину не бьют, а «отталкивают ногой, упираясь в живот» Заместитель брянского губернатора отправился на занятия по дзюдо

Лента новостей